pátek 9. dubna 2010

NOVÝ WEB: Více než sto článků

Tak v uživatelské sekci už je přístupná více než stovka článků - zejména k vesmírným mariňákům, ale i k Chaosu, Inkvizici a imperiální gardě. K této čtveřici se v posledních dnech přidali i Tau a v následujících týdnech dojde i na nějaký obsah k eldarům a orkům. Čtení je tak víc než dost - zvláště když je řada textů zcela nových, tj. se neobjevila na starých stránkách.
Ale abych tu dokola nemluvil o něčem, co už jsem zmiňoval dříve, myslím, že nebude od věci nastínit i jiný vývoj, než ten týkající se fluffu k Warhammeru 40.000. Krom něj bude později  (za pár měsíců) nahráván i obsah k WFB (připraven je skoro tolik nových textů, že to vyrovná současný obsah této sekce) a dojde i na jiné wargamingové hry a jejich světy. Nejprve to zřejmě bude úvod do univerz věcí z dílny francouzského Rackhamu - Confrontation a AT-43. Následovat bude Warmachine a možná i nějaké další.
Web Wargaming.cz se tak nebude profilovat na jedinou hru, ale bude se snažit dělat čest svému jménu a zabírat širší okruh her s miniaturami.

Žádné komentáře:

Okomentovat