pátek 30. července 2010

Delší pauza a novinky

Nakonec jsem se rozhodl, že si dám s Trace Rumours poněkud delší pauzu. Spoustu času mi teď zabere nový web a tak není moc času se rozepisovat o aktuálních novinkách. A že je jich spousta (nová edice WFB, démoni od GW, další novinky o filmu Ultramarines i spousta modelů od Forge Worldu).
I na Wargaming.cz se toho ale děje spousta. Denně je teď nahráván nový obsah (už je tam velká část toho starého k Warhammeru 40.000). Teď se dokonce dostalo i na takový mini-projekt, který nemá s wargamingem mnoho společného - překlad povídek o Solomonu Kaneovi od R. E. Howarda.
Pokud jste je ještě nečetli nebo si chcete oživit vzpomínky, stačí se podívat na nový web, kde je od dnešního dne první z nich - "Chřestění kostí". A brzy přibude o kus delší text "Lebky mezi hvězdami". Na dnešní dobu už to možná není tak akční, ale to rozhodně neznamená, že by tyhle skoro 80 let staré povídky zastaraly - naopak - s přibývajícím časem od vzniku se stále více ukazuje mistrnost jejich autora.
Co se týče blogu Trace Rumours, tak k tomu se vrátím za měsíc či dva a uvidím, co s ním. Má totiž téměř za sebou první etapu svého života, kdy vznikl, aby mimojiné podpořil nové stránky. V poslední době už mi tak trochu přerostl přes hlavu a bral více času, než by bylo záhodno. Vím, že už se budu opakovat, ale teď by byl nějaký další přispěvovatel opravdu užitečný, protože bych se velmi rád věnoval hlavně Wargaming.cz, což je hodně časově i autorsky náročná práce.
Mimochodem, starý obsah by měl být nahrán do pár měsíců, a pak začne pomalé rušení starých webů, takže pokud někdo náhodou ještě nepřešel, má nejvyšší čas. A byť ještě nejsou přesunuty všechny texty, už teď jsou online spousty novinek, které určitě stojí za to přečíst.

Žádné komentáře:

Okomentovat