úterý 22. března 2011

Týdenní shrnutí #12

Minulý týden stál opět za to. S novinkami se totiž skutečně roztrhl pytel. Co tedy přinesl?
  • Forge World vydal další nové modely pro eldary. Tvoří je dvě varianty tanku Lynx (72 liber) a exarcha Shadow Spectres (12 liber). Zvlášť ten pěchotní model je myslím podařený...
Lynx vybavený Sonic Lance
  • Games Workshop oznámil další vlnu novinek k temným eldarům - ti vzhledem k tomu, kdy naposled vyšli, vyžadují znovunamodelování prakticky celé řady miniatur, takže ani není divu. Na podrobnosti se můžeme těšit už brzy.
  • Další nové modely dostali i Šedí Rytíři - v Advance Orders se objevil nový charakter - Castellan Crowe a také poměrně diskutovaný a nečekaný Jokaero Weaponsmith.
Jokaero Weaponsmith
  • Ke hře Infinity byly představeny další nové modely - prohlédnout si je můžete přímo na stránkách hry (pětice prvních jednotek). Tentokrát je to trochu slabší řada, ale i tak se tam pořád najdou velmi pěkné kousky (viz níže).
Khawarij
  • Na Wargaming.cz se objevil další díl série o hraní Infinity - tentokrát v pořadí už šestý článek věnující se morálce a velení. Tento týden na webu vyjde poslední díl a vy tak budete znát všechny hlavní mechaniky této wargamingové hry.
Toť vše, těšme se, co dalšího přinese týden aktuální.

Žádné komentáře:

Okomentovat