pondělí 24. října 2011

Týdenní shrnutí #43

Jak jsem upozornil dopředu, další týdenní shrnutí následuje až po dvou týdnech. Díky tomu se nám tu nahromadilo víc zajímavých novinek, kterým se teď budeme věnovat na následujících řádcích.
  • Warhammer Forge odhalilo nové modely pro WFB - už dříve oznámený Incarnate Elemental of Beasts a hlavně zcela nový nosič standardy pro nemrtvé - krásně detailní model Vampire Counts Wight King. Taktéž se v nabídce objevil říšský Leopold the Black. Více v sekci New Stuff na webu Forge Worldu.
Vampire Counts Wight King Standard Bearer
  • Krom těchto modelů se WFB ze strany Forge Worldu konečně dostalo i uvedení WFB obdoby Imperial Armour - expanze Tamurkhan: The Throne of Chaos. Ten krom fluffu na svých 208 stránkách mimojiné pokrývá kompletní armylist pro trpaslíky Chaosu a další jednotky pro Chaos a Říši. Cena je stanovena na 45 liber. Více zde v sekci New Stuff.
Jedna z dvojstran bohatě ilustrované knihy
  • Dočkali se ale i fanoušci Warhammeru 40k, když byly uvolněny už dříve odhalené modely Land Raider Proteus a Relic Contemptor Dreadnought. Více jako tradičně v sekci New Stuff.
  • GW ale připravuje i nový regulérní codex a tím jsou aktuálně necroni. Na internet přitom pronikly fotky nových modelů, Command Barge, Doomsday Arc a Ghost Arc. Jisté je, že tahle armáda prochází velkou přeměnou, po které nezůstane takřka kámen na kameni. Více přehledně v tomto vlákně na fóru Warseer.
Obrázek představený serverem Beastsofwar.com

Obrázek představený serverem Beastsofwar.com
  • Corvus Belli představili novinky na další měsíc pro svou sci-fi hru Infinity. Půl na půl jsou to zcela nové jednotky a nové modely pro ty už existující. Kvalita je opět povedená a odpovídá nastolenému trendu. Více v novinkách na webu hry.
Čtyři noví Loup-Garou
Steel Warriors
  • Na Wargaming.cz se pomalu dokončuje nahrávání textů ke sci-fi hře Infinity - ve veřejné sekci této hry už jich najdete 132, další více než třicítka je přeložena a opravena, další čekají na překlad nebo korekci. Jisté je, že by v první polovině listopadu mělo být vše hotovo.

Žádné komentáře:

Okomentovat