čtvrtek 31. ledna 2013

Přichází únor

Leden utekl tak bleskově, až jsem si skoro nevšiml. Asi to bude tím, že mě bohatě zabavilo studium, takže když jsem vzhlédl o učení, byl už zase večer. Nicméně i tak jsem si ale vyšetřil něco času na Wargaming.cz!

Ve veřejné sekci vyšla pětice článků - o deskové hře TransAmerica, komiksech Hellboy 8 a Sin City 5, no a pokračování pravidelného seriálu o fluffu Warhammeru 40k, tentokrát na téma orků a také necronů.

V sekci pro přihlášené čtenáře pak probíhal měsíc právě ve znamení necronů. Tahle rasa byla na webu celkem zanedbávaná. A vzhledem k současně platné lehké změně fluffu na webu nebylo moc textů, které by jí odpovídaly. Myslím si, že osm nových článků, které v sekci necronů přibylo (včetně obsáhlé historie) tuto mezeru zaplní.

No a co se chystá na únor? Malinko jsme zanedbávali zase WFB, takže to napravíme - tématem bude Chaos a bojovníci proti němu. Pokud vše vyjde, tak se máte na co těšit.

Příznivci Infinity se pak dočkají dalších nových překladů jednotek k této hře, které rozšíří už tak vydatnou encyklopedii ve veřejné sekci této hry.

P.S. A co v březnu? Máte námět na nějaké téma? Nebo jen nějaký nápad na vylepšení? Přidejte ho do komentářů nebo ještě lépe na Wargaming fórum a pomozte web zase trochu zlepšit. Díky!

Žádné komentáře:

Okomentovat