pondělí 18. října 2010

Týdenní shrnutí #41

Další várka novinek za uplynulý týden. Tentokrát se neobjevily žádné velké novinky (byť bylo ohlášeno objevení jedné na začátek příštího týden), přesto je rozhodně o čem psát.
  • Black Library uvolnila další e-knihu ke stažení - tentokrát je to Nightbringer. Stáhnout si ji může v sekci Digital na webu Black Library. Na této adrese také najdete rozšířené otázky a odpovědi ohledně digitálního obsahu. Z těch nejzajímavějších vytahuji ceny (za knihu cca 6,5 libry, audio-drama 8,5 libry a audioknihy 17-20 liber), ty jsou obdobné cenám tištěných děl. E-knihy budou ve formátech Mobi (pro Kindle) a ePub (pro Sony a další), audio pak v mp3 - což by mohlo zajímat i ty, kteří čtečky nevlastní. Vše bude prozatím exkluzivně k dostání jen přes web Black Library.
  • Wargaming.cz testuje nový design. Vyzkoušet si jej nyní mohou všichni zaregistrovaní čtenáři (přes nastavení uživatelského profilu). Je to další krok webu kupředu a ohlasy jsou zatím více či méně pozitivní.
  • Jedna trochu starší novinka z českých luhů a hájů - časopis Pevnost hodlá své příští číslo vycházející koncem října věnovat i Warhammeru. Uvidíme, co zajímavého se dozvíme. Články budou nicméně odhadem spíše pro nováčky a neznalé, což je pro nalákání nových hráčů vlastně jen dobře.
  • Objevily se novinky ohledně sběratelské verze filmu Ultramarines - více zde. Konkrétně cena pro kontinentální Evropu (pro nás) a to 31,75 eura včetně poštovného. Film bude přiložen v několika mluvených jazykových mutacích a v dalších prostřednictvím titulků. Češtinu samozřejmě neočekávejte.
  • Na závěr v úvodu zmíněné ohlášení - v lednu 2011 by se měly objevit novinky k druhé armádě zastoupené v novém starteru Warhammer Fantasy Battles, tedy ke skavenům. Máme se těšit na nové modely. První informace by se měly objevit v pondělí (tj. v den vydání tohoto článku) na webu Games Workshop.

Žádné komentáře:

Okomentovat