čtvrtek 22. září 2011

Infinity Catch-Up

Pokud více sledujete web a jeho fórum, určitě víte o snaze přeložit všechny nyní dostupné texty k jednotkám ze sci-fi hry Infinity. Část z nich si ostatně už nyní můžete prohlédnout ve veřejné sekci na samotném webu Wargaming.cz. Aktuálním datem je nyní stihnout tuto činnost do konce října. A jak se to vyvíjí?


Krom textů přístupných veřejně si registrovaní uživatelé mohou přednostně na stránkách prohlédnout i mnoho dalších, zatím nepřesunutých do veřejné sekce (časem ale budou). Přestože je tak teď na webu jen necelá polovina dostupných textů, další desítky už jsou přeloženy a čekají na nahrání. Samotné datum se tak zdá více než reálné, byť je ještě spousta práce přede mnou.
Texty jednotek se podle dohody s Jedim budou zároveň dávat i na jeho nový obchod s modely pro Infinity - Infinityhry.cz - pokud se chcete na tuhle hru vrhnout, tak krom veřejné sekce na Wargaming.cz, jsou to právě tyto stránky, které mohou být dalším skvělým startovním bodem, kde získáte informace i nové modely za dobré ceny.
Jinak sledujte Wargaming.cz, registrovaní čtenáři tam teď budou objevovat nové a nové překlady velmi často - vždyť září jsem prohlásil i měsícem Infinity na webu, takže je pomalu na čase tento příslib naplnit...

Žádné komentáře:

Okomentovat