úterý 10. dubna 2012

Wargamingové novinky týden 14/2012

Výjimečně o den později publikované týdenní shrnutí novinek ze světa wargamingu je tady. A co se událo ve 14. týdnu roku 2012?
  • Proběhl Forge World Open Day, který ukázal mnoho z toho, co teprve bude oficiálně odhaleno. V této galerii fotek tak máte šanci prohlédnout si mnohé z modelů (jak pro Warhammer Fantasy Battles, tak pro Warhammer 40.000), které jinak budou k mání za několik týdnů či měsíců.
  • Pokud vás zajímá, jaká je nová kolekce barev od Games Workshop ve skutečnosti, tak doporučuji přečíst si velmi detailní zhodnocení na blogu Tale of Painters, které vychází z praktického srovnání oproti předchozí sadě barev.
  • Fantasy Flight Games chystá další z řady RPG inspirovaných univerzem Warhammeru 40.000, Only War. A tentokrát dojde na ty nejobyčejnější vojáky Impéria - imperiální gardu. Ve hře se vžijete do role vojáků, kteří běžně na bojištích Warhammeru 40.000 umírají po milionech. No, v téhle hře asi nebude jednoduché přežít. Více v tomto oznámení na webu Fantasy Flight Games.
Obal základní knihy
  • Black Library vydává další "gamebook", ve kterém si tentokrát můžete prožít dobrodružství rytíře řádu Pantera, který v knize Beneath the City of the White Wolf bojuje proti zlu, které hrozí zničením Middenheimu.
Obal knihy
  • Chystaná wargamingová hra od amerických Fantasy Flight Games, jinak proslulými řadou velmi oblábených deskových, karetních či RPG her (viz výše), Dust Warfare se představuje v tomto videu. Pokud vás zaujaly modely z alternativní historie druhé světové války, tak si jej určitě nenechte ujít.
  • Na blogu Mantic Games se objevila spousta novinek k jejich sci-fi hře Warpath. Pokud vás ona nebo modely pro ní zaujaly, tak články za minulý týden určitě stojí za to projít.
  • Pokud máte rádi různé americké show, tak by vás možná mohla zaujmout Table Top, série ve které si Wil Wheaton zve hosty a hraje s nimi deskové hry. V prvním díle došlo na Small World a nebylo to nezajímavé podívání.
  • Wargaming.cz pokračoval v představování wargamingových herních systémů a tentokrát došlo na Gruntz 15mm. Krom toho se v sekci pro registrované objevily i další texty pro Warhammer 40.000 a Warhammer Fantasy Battles.

Žádné komentáře:

Okomentovat