sobota 8. května 2010

Imperial Armour 8 je na světě

Kniha Imperial Armour 8: Raid on Kastorel-Novem z dílny Forge Worldu je na světě, detaily k ní můžete najít na oficiálních stránkách této firmy. Co za 45 liber (cca 1350 Kč) dostanete?
Nejprve k příběhu vyprávějícím o střetu mezi orčím Waaagh! vedeném Garaghakem, které nabírá tempo v sektoru Forsarr. Po několika světech padlých do rukou zelenokožců následuje i útok na hlavní úlový svět. Průzkumníci Havraní Gardy objevili, že za nestavitelnými hordami klanu Goff stojí orčí technický génius mek boss Buzzgob budující továrny na jednom z bývalých imperiálních sektorů.

Jedna ze stránek IA8

Obsahem je samozřejmě detailní popis pozadí, armádní list pro Elysianské Výsadkové Oddíly, pozadí Havraní Gardy a nového charakteru, stínového kapitála Korvydaeho. Plus pravidla k orčím modelům vydaným Forge Worldem v nedávné době.
Kniha se věnuje zejména výše jmenovaným silám - orkům (Goff, Evil Sunz a Death Skulls), vesmírným mariňákům (Havraní Garda) a imperiální gardě (Elysiani) - a obsahuje k nim řadu doplňujích informací na celkem  224 stranách. Třešničku na dortu pak tvoří orčí plakát s artworkem ve velikosti A1 (tedy obsahem 8 A4, pokud se nemýlím).

Žádné komentáře:

Okomentovat