čtvrtek 20. května 2010

NOVÝ WEB: AT-43

Už dlouho jsem nezmiňoval nějaké novinky k neustále se rozvíjejícím novým stránkám Wargaming.cz - teď sice kvůli mé časové indispozici na pár týdnů vývoj trochu ochabne, ale pak se na to doufám vrhnu v celé parádě a web zase posunu o kus dál na cestě k tomu, aby naplňoval svůj název a stal se portálem o wargamingu v celé jeho šíři (přinejmenším figurkové) - a vlastně nejen o něm.
Samozřejmě i nadále se budu opírat zejména o W40k a WFB, dvojici nejznámnějších a nejoblíbenějších her u nás. Mimo ně se ale budu věnovat i jiným. A jednou z nich bude výtvor francouzské společnosti Rackham, AT-43, ze zajímavého sci-fi prostředí. Sekce o této hře by se měla na stránkách objevit někdy během června a bude se (alespoň zpočátku) věnovat zejména pozadí této ambiciózní hry.
V zásobě mám připraveno pár kratších věcí, nicméně v rámci projektu Líhně nápadů, který běží vna fóru Wargaming.cz už jsou připraveny další, detailnějšího články (jejichž autorovi děkuji za pomoc a těším se na další příspěvky). Budoucnost je tedy slibná (ačkoli stejně jako ve Warhammeru 40.000 i v AT-43 prosycená válkou).

Žádné komentáře:

Okomentovat