pátek 17. září 2010

Forge World v nejlepším

Forge World se opravdu rozjíždí a srdce každého fanouška Warhammeru 40.000 musí zákonitě jásat. Hlavně (obecně nejoblíbenější) vesmírní mariňáci dostávají pravidelné dodávky nového vybavení, které vypadá opravdu dobře. Myslím, že mezi hráči téhle armády se najde málo těch, kterým se při pohledu na miniatury neotvírá peněženka v kapse.
Z velkých novinek nás teď čeká další Imperial Armour (celkem nedávno po předchozím), tentokrát se věnující Badabské válce. Je to přitom jen první díl, takže se ještě máme na co těšit. V souvislosti s ním bylo vydány zejména sety starších typů mariňáckých brnění, takže dnes už není potřeba konverzí a/nebo sbírání jednotlivých dílů, aby bylo možno postavit armádu třeba z doby Horovy Hereze (hodně bych se divil, kdyby na tuhle epochu nakonec přeci jen v následujících letech nedošlo). Na novinky se jistě mají těšit především příznivci Impéria a Chaosu, což jsou dvě strany, které se v Badabské válce utkaly.

Jedna z dvojstran nového Imperial Armour
Z mariňáckých kapitul se objeví pravidla a fluff hned pro několik spíše dosud méně známých kapitul, takže aspoň bude i pro nováčky více z čeho vybírat a mariňácké armády se snad zase trochu více obzvláštní.
Forge Worldu se evidentně daří - jinak by logicky nevydával takové záplavy novinek. Další a další věci se objevují s čím dál větší frekvencí, takže bych se nedivil, kdybychom se v závěru tohoto roku i v roce příštím dočkali pěkné řádky "nezbytností" pro každého hráče. Jedinou otázkou je - kdy se objeví i "fantasy" divize?
Více informací o novinkách v příslušné sekci na stránkách Forge Worldu.

Žádné komentáře:

Okomentovat