pondělí 8. listopadu 2010

Týdenní shrnutí #44

Za tento týden se nám urodilo celkem dost zajímavých novinek, takže nebudu tu zdržovat dlouhými úvody a vrhnu se rovnou na ně:

  • První vlna temných eldarů je venku, druhá by jí měla následovat za dva týdny. Už brzy se tak možná někteří z Vás setkají s novými temnými eldary i na stole, uvidíme jak si povedou ve hře i v popularitě.
  • Forge World nám po delší době vypustil nový model. Je jím lehký eldarský tank Hornet, který si budete moci pořídit od 29. listopadu za 32 liber (okolo 1000 Kč). Na webu najdete i experimentální pravidla pro tenhle nový tank.
  • Black Library v sekci Digital uvolnilo ke stažení (asi) poslední e-knihu "Honour of the Grave" ze světa Warhammeru Fantasy Battles a zároveň už brzy spustí samotný prodej (zatím je připraveno 5 kousků).
  • Zastihla nás smutná zpráva, že nad francouzským studiem Rackham se už zase stahují finanční mračna. Držíme palce, aby se z toho, jako už několikrát, producenti AT-43 a Confrontation dostali. Wargaming.cz se každopádně dvojici těchto her, které jsou jedněmi z mála hraných vedle stabilní dvojice Warhammerů, bude věnovat i nadále.
  • Co se týče novinek na Wargaming.cz, pár zajímavých novinek si můžete přečíst v tomto článku.

Žádné komentáře:

Okomentovat