pondělí 29. listopadu 2010

Týdenní shrnutí #47

I poslední týden se nejvíc novinek dělo okolo Wargaming.cz, GW se plně soustředí na předvánoční marketing a jen relativně nové hry vystrkují růžky...

  • Stránky Wargaming.cz konečně dostaly nový vzhled. Ten, doufám, přidává zejména na větší přehlednosti, ale doufám, že se vám i líbí. Přihlášení uživatelé si navíc mohou černou variantu změnit na jinou barvu.
  • Nový vzhled také umožnil konečně se věnovat i u nás méně hraným wargamingovým záležitostem. První na řadu přišla Infinity, ke které postupně přibývají první články. Další na řadě pak bude něco ze skupiny Confrontation/AT-43/Warmachine/Malifaux.
  • Minule byla i slíbena podpora hrám typu Infinity. Právě ta se pak minulý týden dočkala další várky nových modelů - prohlédnout si je můžete na stránkách hry. Pozitivní pro překládání fluffu této hry je, že se popisy jednotek čím dál více prodlužují :-D
  • Pomalu už se začíná pracovat na tradiční, už šesté, vánoční aktualizaci, která tentokrát nabere podobu 7denního maratonu velmi četných novinek. Těšte se! Přibude spousta věcí prakticky ke každé na webu zastoupené hře, během vánočních svátků tak bude rozhodně co číst... (kvůli podrobnějším informacím sledujte fórum Wargaming.cz)

Žádné komentáře:

Okomentovat