pondělí 6. prosince 2010

Týdenní shrnutí #48

Co nám přinesl 48. týden roku 2010?

  • Na Wargaming.cz se objevila upoutávka na wargamingovou hru Firestorm Armada - konkurenci Battlefleet Gothic - tedy záležitost zabývající se bitvami vesmírných lodí.
  • Wargaming.cz se v rámci obsahu pro registrované zabýval zejména sci-fi hrou Infinity, ke které už je na stránkách okolo 15 článků a další už jsou připraveny na Vánoční aktualizaci.
  • Games Workshop oznámil, že se v březnu příštího roku (tedy po Krvavých Andělích v únoru) můžeme těšit na další vlnu novinek k orkům a goblinům z Warhammer Fantasy Battles.
  • Vydání prvního filmu z prostředí Warhammeru 40.000 - Ultramarines: The Movie - bylo odloženo kvůli problémům jednoho z dodavatelů součástí sběratelské edice, vše by však mělo být brzy v pořádku.
Toť prozatím vše, tento týden byl na novinky poněkud chudší, ale možná je to jen ticho před bouří. Alespoň z pohledu Wargaming.cz určitě. Už brzy budou zveřejněny první informace k Vánoční aktualizaci, která bude sice v méně dnech, než jsem původně plánoval, ale stejně bohatá. Určitě je na co se těšit, sledujte fórum.

Žádné komentáře:

Okomentovat