pondělí 13. prosince 2010

Týdenní shrnutí #49

Co je nového ke konci roku?
  • Wyrd Games, tvůrci Malifaux, zveřejnily modelové novinky k Malifaux až do ledna. Jejich seznam je zde. Na jejich fóru se rovněž objevily obrázky prosincové várky miniatur.
  • Wyrd Games rovněž oznámily vydání knihy shrnující pravidla pro tuto hru (bez nějakých zbytečností, ale i bez profilů modelů), nicméně to určitě bude důležitá pomůcka. Knihu půjde koupit nebo zdarma stáhnout jako PDF. Více informací tady.
  • Forge World jako každý rok před Vánocemi odhaluje zatím neznámý nový model pomocí skládačky jeho dílů, které postupně zveřejňuje - uvidíme, co z toho vypadne...
  • Na Wargaming.cz byl uplynulý týden věnován především Impériu a tedy Warhammeru 40k.
  • Server Tabletop Gaming News zveřejnil prodeje wargamingových her svým registrovaným uživatelům - určitě je to hodně zajímavý žebříček. Jen je třeba si uvědomit, že tento web sdružuje především hráče her alternativních k těm od Games Workshop, pozice obou Warhammerů je tak velmi pravděpodobně ve skutečných celkových prodejích neotřesitelná. Žebříček má, myslím, i důležité poselství pro Wargaming.cz - podívat se víc na zoubek hrám od Privateer Press (Warmachine, Hordes), které jsou teď na samotném vrcholu.

Žádné komentáře:

Okomentovat