pondělí 14. března 2011

Týdenní shrnutí #11

Druhý březnový týden byl na novinky výrazně bohatší než ty předchozí. Aktualit se více objevilo jak k samotným hrám, tak i na Wargaming.cz.
  • Šedí Rytíři z Warhammeru 40.000 už jsou v Advance Orders na stránkách GW. A novinky opravdu stojí za to. Myslím, že každému příznivci Impéria už se v kapse pomalu otevírá peněženka... Ne, dobře, to jsem lehce přehnal, ale myslím, že reakce na Šedé Rytíře (tedy alespoň jejich modely) budou vesměs velmi pozitivní.

Úplná novinka - Dreadknight (prodává se jako plastová stavebnice)
  • Forge World pokračuje v novinkách pro svou "odnož" Warhammer Forge věnující se Warhammeru Fantasy Battles. Po úvodní smršti novinek pro chaosácké přívržence boha nemocí Nurgla se objevují novinky i pro jeho oponenty v chystané první knize pravidel - armád říšského města Nulnu a svobodného města Marienburgu. Právě k druhému jmenovanému patří zatím největší model z novinek, Marienburg Class Land Ship. Docela zajímavá šílenost, ale v pozitivním slova smyslu. Druhou pak je speciální nulnský regiment střelců - Ironside Handgunners - také povedená záležitost. Takže jsem zvědavý, co dalšího přijde za novinky...

 Marienburg Class Land Ship
  • Wyrd Games odhalily novinky pro Malifaux na další čtvrtletí, tedy na období duben až červen. Kompletní seznam si můžete prohlédnout pod tímto odkazem i s nějakými obrázky. Osobně se mi tyhle modely moc nelíbí (podstavce mají něco do sebe, pokud je tedy člověk hodně morbidní, což já tedy moc nejsem). Snad jen Black Blood Shaman se mi zdá jako alespoň pěkně vymodelovaný, ale každý má svůj názor :-)
  • Na Wargaming.cz se minulý týden objevilo hned několik i pro neregistrované čtenáře přístupných článků. Dva se věnovaly Infinity - Zprávy z Paradisa 3 shrnuly novinky k této hře, které se v únoru objevily na webu, a pátým dílem pokračoval seriál o hraní této hry. Třetí článek uvádí čtenáře do problematiky hry Warmachine, která je teď ve světě hodně populární a začíná se rozjíždět i u nás.

1 komentář: