pondělí 11. července 2011

Týdenní shrnutí #28

Protože minulý týden jsem byl z velké části mimo internet, tohle týdenní shrnutí je spíše dvoutýdenním. To znamená dvojnásob novinek v jednom balení...
  • Warhammer Forge přinesl další stroj pro armádu trpaslíků Chaosu ze hry Warhammer Fantasy Battles - tentokrát je to vskutku velký Dreadquake Mortar. Trpaslíci Chaosu budou mít vskutku mocnou palebnou sílu. Více přímo na stránce tohoto produktu na webu Forge Worldu.
Earthquake Cannon
  • Stejně tak se činil i Forge World v produktech pro Warhammer 40.000, který přinesl další nový vzor mariňáckého Dreadnoughta - Contemptor. Krom toho přibyly i nové obtisky pro kapitulu Carcharodonů. Vše lze nalézt v novinkách na webu Forge World.
Nový model od Forge Worldu
  • V Mantis Games se po zřejmě úspěšném zdarma stažitelném setu fantasy pravidel Kings of War vrhli i na sci-fi. Výsledkem je systém Warpath, jehož beta pravidla jsou zdarma ke stažení na stránkách Mantis Games. V základu jsou připravovány na nejbližší dobu dvě frakce - orkové a trpaslíci - což rozhodně není náhodná volba, ale promyšlený tah, který má pokrýt poptávku mezi hráči W40k s ohledem na to, že se těmto dvěma armádám ve svém univerzu GW ne moc dostatečně věnuje (respektive je v případě trpaslíků - Squats zrušila).
  • Wargaming.cz se v článcích tentokrát věnoval fenoménu 15mm wargamingu, když představil sci-fi systém Tommorow's War od známých Ambush Alley Games.

Žádné komentáře:

Okomentovat