pondělí 25. července 2011

Týdenní shnutí #30

Po dvou týdnech opět dvojnásobné shrnutí. Tentokrát se toho událo opravdu moc, takže to bude stát za to. Začněme tedy:
  • Games Workshop rozjel další letní kampaň - tentokrát jako podporu nového rozšíření Warhammeru Fantasy Battles, Storm of Magic. Stránky jí určené můžete nalézt zde. O smutném faktu, že to je jen slabý odvar velkolepých letních kampaní, které GW organizoval ještě před pár lety, nelze nemlčet.
  • Krom kampaně na nás ale GW vytasil i nějaké ty modely k výše zmíněnému rozšíření WFB. Protože se jedná o starší kousky, už jsou rovnou zařazeny do nabídky (a jsou vyvedeny v řadě Citadel Finecast).
  • Mnohem větší kalibry jako už tradičně vytasil Forge World. Příznivce kapituly Salamandrů jistě potěší nový Dreadnought Bray'Arth Ashmantle. Více v sekci New Stuff.
 Nový Venerable Dreadnought kapituly Salamandrů
  • Na své si v rámci Warhammer Forge přišli i příznivci staršího bratříčka - WFB. Karmínový drak vydaný před pár týdny nebyl náhodou - teď totiž přichází rovnou charakter na něm posazený. Arcikouzelnice Říše Elspeth von Draken. Více opět v sekci New Stuff.
 Elspeth von Draken na karmínovém drakovi
  • Corvus Belli vydalo novou měsíční vlnu novinek pro Infinity. Částečně jsou to nové jednotky, částečně jsou to alternativní kousky k již stávajícím. Nutno říci, že tentokrát se modely povedly víc než obvykle v posledních měsících. Více na webu hry.
 Alternativa pro 1. horalskou SAS (člověk by skoro nevěřil, že tohle je pořád stejné měřítko 28/30mm - o to náročnější však bude i barvení)
  • Aktivní byl i tvůrce hry Malifaux, Wyrd Miniatures. Ten připravuje další rozšíření pro tuto hru - tentokrát s názvem "Twisting Fates". Níže si můžete prohlédnout jeho obal.
 Obálka rozšíření
  • To ale není od Wyrd Miniatures zdaleka všechno - mnohem důležitější novinkou je teď spuštění stránek nové hry vycházející z pozadí Malifaux - již dříve zmiňovaného šileného boje (poněkud krvelačných a morbidních) panenek, plyšáků a podobného zvěrstva, Puppet Wars. Hra samotná bude ve volném prodeji od září, ale už teď se můžete probírat množstvím doplňkového materiálu na webu hry, včetně samotných pravidel.
  • Pokud neopovrhujete papírovými terény (ty mají řadu výhod jako skladnost, váhu atp.), tak Beasts of War ve spolupráci s Dave Graffam Models nabízejí zdarma ke stažení trojici budov - Coach House (dům pro vozy), Observatory a Hovel (bouda). 
  • Z kategorie uniklých informací jsou určitě zajímavé nové modely a terény od Games Workshop spadající pod Storm of Magic. Jsou zejména pro nemrtvé a nalézt je můžete na tomto fóru. Vyjít by měly už začátkem srpna.
 Cairn Wraith a Tomb Banshee

Hodně luxusní terén - Garden of Morr

Žádné komentáře:

Okomentovat