neděle 27. května 2012

Wargamingové novinky týden 21/2012

21. týden roku 2012 je za námi a s ním i spousta novinek na poli wargamingu - podívejme se na ně:
  • Games Workshop představil novinky do řady létajících strojů pro Warhammer 40.000 - své dostanou hned tři frakce - vesmírní mariňáci, orkové a necroni. Víc v Advance Orders na webu GW.
Vesmírní mariňáci "utrpěli" Stormtalon - celkově ne nezajímavý model, ale totálně nezapadající do Warhammer 40.000 univerza

Tajným favoritem jsou různé varianty orčího Bommeru
  • Mantic Games, v návaznosti na blížící se novou edici své fantasy hry Kings of War, představily nové plastové modely pro trpaslíky Chaosu, pardon Abyssal Dwarfs - Halfbreeds - více zde. A stejně tak se o několik dní dříve objevili goblini - o nich více tady - a novinky k orkům (o nich zase zde). Podobnost s Warhammerem Fantasy Battles je samozřejmě čistě nenáhodná :) 
Halfbreeds

Goblini
  • A i Mantic Games si došly pro finance na crowdfundingový Kickstarter - a zatím se jim daří s Kings of War více než dobře! Více na stránce projektu.
  • Sci-fi hra Infinity má nová pravidla pro rychlou hru. Pokud byste rádi s touto hrou začali, není lepšího startu - více zde.
  • Květnové novinky pro Malifaux jsou zveřejněny a opět stojí za to - na všechny se podívejte v tomto vlákně na fóru Wyrd Miniatures.
Alternativní model pro McMourninga
  • První Special Pack pro linii druhé světové války ve hře Wings of Glory nabývá přesnějších obrysů a už v červenci letošního roku bychom se tak měli dočkat bombardérů He 111 a B-25 Mitchell. Pro více informací doporučuji toto vlákno na Wings of Glory Aerodrome.
Jedna z variant Heinkelu He 111

Žádné komentáře:

Okomentovat