pondělí 4. června 2012

Wargamingové novinky týden 22/2012

Dvacet dva týdnů roku 2012 je za námi a s tím minulým přišla i další řada novinek:
  • Games Workshop jde s dobou a přechází čím dál víc i do digitálního světa. Black Library prorazilo už před drahnou dobu cestu s e-booky a nyní jej mateřská společnost následuje a uvádí řadu knih pro iPad. V první řadě dojde třeba na Codex: Space Marines, ale těšit se mohou i fanoušci Warhammeru Fantasy Battles. Navíc bude celá řada pravidelně rozšiřována, takže brzy jistě přibudou i další zajímavé knihy. Více v tomto článku na webu Games Workshop.
  • Vyšel další díl show Wila Wheatona, ve které se svými hosty hraje nejrůznější stolní hry, a v tom aktuálním došlo na Munchkin. Více v kanálu show na Youtube.
  • Mantic Games se s projektem na Kickstarteru celkem daří a k pondělku ráno už dosáhli 58 tisíc dolarů přislíbeného financování. Díky tomu se příznivci Kings of War, alternativy k Warhammeru Fantasy Battles, dočkají rychlejšího uvedení řady zajímavých modelů. Pořád ale zbývá víc než dvacet dní, takže lze počítat s tím, že nás ještě pár novinek čeká - více na stránce projektu.
  • Flames of War se ve své třetí edici dočká pravidlového posílení pro období pozdní druhé světové války. Více v tomto textu na webu hry.
Úpravy pravidel pro Flames of War
  • Wargaming.cz v obsahu pro registrované potěšil hlavně fanoušky eldarů, ke kterým přibyly dva nové texty.

Žádné komentáře:

Okomentovat