pondělí 11. června 2012

Wargamingové novinky týden 23/2012

Dvacátý třetí týden roku 2012 byl na novinky velmi bohatý, nezdržujme se tedy dlouhými úvody a pojďme se na něj podívat:

  • Datum odhalení šesté edice Warhammeru 40.000 upřesněno - 23. června se můžeme těšit na první oficiální informace k téhle novince, která bude mít velký dopad na oblíbený herní systém.
  • Mezitím se na novinky mohou těšit hráči Warhammeru Fantasy Battles - opět se totiž rozšířily řady Citadel Finecast a to jak spoustou re-edic starých modelů, tak i několika novinkami. Více o nich najdete v Advance Orders na webu Games Workshop.
Jednou z novinek je třeba tento povedený gobliní šaman
  • Novinky pro hráče vesmírných mariňáků představil Forge World - krom symbolů pro kapitulu Minotaurů je to zejména dvojice modelů a doplňků, které vám umožní sestavit dva velitele ve zbrojích MkIV. Více na webu Forge World v sekci New Stuff.
Dvojice mariňáckých velitelů
Pozemní stroje Ruské koalice na druhou stranu vypadají víc než pěkně
  • Hawk Games, výrobce velmi slibně vypadající sci-fi hry Dropzone Commander (měřítko 15 mm), mají konečně své stránky. Pokud vám dosud informace o této hře unikaly, tak tady je najdete pěkně na jednom místě. Modely jsou skutečně nádherné, uvidíme jak se hra uchytí - zamrzí jen spíše prémiová cena.
  • Kdo dnes není na Kickstarteru nebo Indiegogo, jako by ani nebyl. Další zajímavou hrou ucházející se o financování je deskovka the Duke, což je taková propracovanější verze šachů. Pokud se opravdu podaří vyvážit hratelnost, mohla by to být hodně zajímavá záležitost.
  • Na Kickstarteru už je nějaký ten den i Mantic Games s Kings of War, kterým se opravdu daří a k pondělnímu ránu už mají vybráno skoro 80 tisíc dolarů, až jich bude 85, tak dojde na novou jednotku - mumie.
  • Hledali jste někdy nějakou miniaturu, která vás zajímala, a ne a ne ji najít? V tom případě by vám možná mohla pomoct nově vytvořená databáze miniatur od Unified Theory Games, kterou najdete na této adrese.
  • Wargaming.cz tentokrát v sekci pro registrované potěšil zejména příznivce univerza Warhammeru 40k, dostalo se ale i na nedávné novinky pro Infinity - Muleboty a De Fersena.

Žádné komentáře:

Okomentovat