pondělí 22. října 2012

Wargamingové novinky týden 42/2012

Čtyřicet dva týdnů roku 2012 uplynulo a za nějaké dva měsíce zjistíme, že se Mayové přeci jenom mýlili a konec světa nakonec nepřijde. A tak není divu, že nás wargamingoví výrobci a portály zásobují dalšími dávkami horkých novinek, které si shrneme na následujících řádcích:
  • Mantic Games odhalují novinky pro svou sci-fi hru Warpath. Je libo zombie mariňáky? Více viz e-shop Mantic Games a vizte, že se jedná o kombinaci už existujících sprueček.
Zombie mariňáci v akci
  • A nové modely se objevují i ke Kings of War. Během své první kickstarterové kampaně pro tuto hru Mantic Games přislíbily spousty modelů a tady jsou další z nich - ogři.
Jeden z modelů nových ogrů
Steambike Samurai


Annonnax Class Submersible pro Kovenant Antarktidy
  • Nové číslo e-magazínu o wargamingu Portal a jeho obsah najdete na této stránce. Určitě v něm najdete něco inspirace pro vaše projekty i pro to, co si pořídit nového.
  • Pokud sledujete web americké společnosti Fantasy Flight Games, určitě vám neuniklo, že v nedávné době vydala hru z univerza Hvězdných válek, Star Wars: X-Wing, ve které přebíráte velení nad stíhačkami ve vesmírných soubojích. Pokud vás tenhle koncept zaujal, pak jistě uvítáte podrobné zhodnocení hry na blogu Frontline Gamer (druhou část pak najdete zde). 
  • Wargaming.cz pokračoval v zásobování fanoušků wargamingu novými a novými články. Krom těch pro zaregistrované čtenáře se tentokrát veřejně objevila dvojice textů - jeden uvádí nováčky do hobby okolo wargamingových her a druhý přímo do hry Flames of War. Oba rozhodně stojí za přečtení.

1 komentář: