sobota 17. listopadu 2012

Wargaming.cz, historie a budoucnost

Na Wargaming.cz si můžete přečíst historii webu, tedy kdy vznikl a jak se vyvíjel. Abych se přiznal, tyhle články patří na různých stránkách k mým nejoblíbenějším, asi proto, že se z nich dá odpozorovat mnoho zajímavostí, ze kterých se dá poučit.

No ale tento příspěvek není primárně o historii webu, ale jeho budoucnosti. Rok 2012 se nám chýlí ke konci (a pokud mi dovolíte ještě malinko retrospektivy), tak byl pro Wargaming.cz opět mimořádně úspěšný. Přibyla hromada článků a podařilo se navázat spolupráci hned s několika zajímavými subjekty.

Před námi je ale další rok. Přesnější plány ještě pořád nemám. Věcí, které by se daly vypracovat, je spousta, jen to chce hodně času. A toho není nikdy dost :) Rozhodně budou pokračovat pravidelné aktualizace, ale mezi nimi se určitě najde prostor i pro pár nových rozsáhlejších projektů.

Máte nějaké návrhy na nové sekce? Pokud ano, budu rád, když se o ně podělíte v komentářích nebo na Wargaming fóru.

Mě trvale dozrává v hlavě myšlenka na novou verzi webu, ačkoli tahle práce bude asi pěkně náročná. Pokud by se ovšem podařilo převést stránky na novou verzi redakčního systému, tak by to poskytlo nové možnosti rozvoje  - včetně mnohem lepšího designu, který web potřebuje jako sůl!

Žádné komentáře:

Okomentovat