neděle 7. března 2010

Krvaví Andělé 7

Jedna z mála posledních informací před blížícím se oficiálním odhalením detailnějšího popisu novinek týkajících se nejnovějšího počinu GW - codexu Krvavých Andělů. Tentokrát se podíváme na chystané modely.
Z plastových stavebnic to jednak bude box s Kompanií Smrti/Krvavými Anděly ve formě (dle mého názoru trochu chudšího) upgradového balíčku jako u Hvězdných Vlků (bude z něj tedy možno normálně skládat jednotky, nebude třeba jiného balení, jako jsou třeba základní mariňáci). Dále zde bude box se Sanguiniary Guard. Oba pak (zřejmě) po 26 euro. A posledním boxem by měl být Baal Predator za 39 euro. V kovu se objeví (minimálně) čtveřice speciálních charakterů po librách za kus. Bude to Sanguinor, Gabriel Seth, Astorath a Lemartes. Většinu z nich jste si mohli prohlédnout v minulém článku na obrázcích.
Navíc by se zde mohl objevit Vanguard Veteran (tedy veterán předvoje) opět v kovu. Jiné modely zatím nejsou známy a možná už ani nebudou (v budoucnu by však mohla být jejich další vlna, ale kdo ví).

Žádné komentáře:

Okomentovat