neděle 19. prosince 2010

Týdenní shrnutí #50

Do konce roku už nám mnoho doby nezbývá a toto bude poslední letošní týdenní shrnutí (trochu netradičně už v neděli). Doufám, že se Vám tahle série článků líbila a najdete si k ní cestu i po novém roce, kdy se začne s číslovkou 2 (první týden asi nestihnu). Pokud máte nějaké připomínky, co tu vylepšit, klidně přidejte komentář nebo se na mě obraťte na fóru Wargaming.cz.
Co se nám tedy událo ke konci roku?
  • Forge World odhalil, co bylo za model v předvánoční skládačce - byl jím tank Malcador Infernus. Nakolik se už vám tenhle stroj zdá šílený, nechám na vás. Já jen dodávám, že by si designéři FW mohli dát lehce pauzu, protože už jim začínají docházet nápady. Malcador Infernus vyjde po novém roce.

  • Na Wargaming.cz začala Vánoční aktualizace svou první částí. Její hlavní část však bude pokračovat od středečního večera (na co se můžete těšit, je uvedeno na fóru). Zatím mohou být spokojeni především fanoušci Battlefleet Gothic, Infinity a WFB, dojde ale i na další.
  • Díky Jedimu si teď na Wargaming.cz můžete přečíst první dva díly o hraní wargamingové hry Malifaux. První se věnoval přípravě samotné hry a druhý kartám postav. Těšit se můžete ještě na další čtyři díly, které vyjdou v průběhu příštího týdne.

2 komentáře:

  1. ad "tank Malcador Infernus": co je na něm šíleného? jestli chápu dobře tak je to plamenometný tank s poněkud větším výkonem plamenometu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Řekněme třeba ten vozík, co tahá po bojišti? :-)

    OdpovědětVymazat