úterý 1. února 2011

Týdenní shrnutí #5

Trochu opožděné týdenní shrnutí (což jsem ale oznámil dopředu) je tady. Minulý týden byl opět klidnější, novinka ze světa miniatur byla vlastně jen jedna... (a pak samozřejmě nezklamal Wargaming.cz)

  • Forge World spustil Warhammer Forge, svou odnož pro Warhammer Fantasy Battles. Odtajnil první knihu pravidel, která se bude věnovat Chaosu a soudě podle nových modelů hlavně Nurglemu (byť to může být jen první vlna ;-) ). A jaké jsou ty modely? Jsou to tři sady: Nurgle Bile Trolls, Nurgle Plague Ogres a Nurgle Plague Toads. Abych řekl pravdu, pro mě je to malinko zklamání, ale myslím si, že další novinky to napraví. A navíc je to jen můj názor, co jsem tak narazil na různá fóra, tak lidem se líbí. Jaký je váš názor?
 Plague Toad
  • Wargaming.cz se uplynulý týden věnoval především Warhammeru 40.000. Vyšlo ale také představení hry Lord of the Rings od GW.
  • No a byl přerušen provoz starých webů, prozatím je místo nich odkaz, časem budou smazány úplně... Bylo to s nimi pěkné, ale život jde dál a Wargaming.cz už je nyní víc než jen plnohodnotnou náhradou.

Žádné komentáře:

Okomentovat