pondělí 28. února 2011

Týdenní shrnutí #9

Minulý týden bylo zase menší ticho po pěšině. Z novinek pro sledované hry lze jmenovat jen jeden nový model pro WFB a i na Wargaming.cz proběhla menší pauza, která se protahuje malinko i do tohoto týdne.
  • Takže o jaký model pro WFB se jednalo? Byl to další kousek z rozjíždějící se Warhammer Forge a první, který nepatřil k Chaosu (respektive Nurglovi), Theodore Bruckner, jeden z velitelů Nulnu - tedy říšského města, na demigryfovi (nebo pěší). Zatímco samotná postava se mi celkem hodně líbí, tak demigryf už tolik ne, ale posuďte sami. Model se prodává zároveň v jízdní i pěší variantě se čtyřmi různými hlavami. Podrobnosti včetně experimentálních pravidel naleznete zde.
Theodore Bruckner
  • Na Wargaming.cz minulý týden přibyl, krom jiného, článek pokračující v sérii o hraní Infninity, který se tentokrát věnoval vyhodnocování akcí. Další díl bude následovat tento týden.
  • Na Wargaming.cz se rovněž objevily problémy s obrázky a fórem způsobené změnou v nastavení hostingu. Teď už by mělo být vše zase v pořádku a funkční. Kdyby ne, zanechte zprávu tady nebo na webu.

Žádné komentáře:

Okomentovat