pondělí 6. června 2011

Týdenní shrnutí #23

Novinky z 23. týdne roku 2011:
  • Na internetu se živě diskutuje o nové řadě resinových modelů od Games Workshop, Citadel Finecast. A reakce jsou zatím rozporuplné. Modely přinášejí novou úroveň detailů, ale zároveň často trpí nedolitky a bublinami. Nelze tedy jinak, než doporučit si každý model z této řady prohlédnout (na prodejně), zda tyto nedolitky u něj nejsou fatální. Lze očekávat, že časem GW snad vyladí odlévání, než se tak ale stane, je třeba projevovat opatrnost.
  • Blíží se vydání další hry od tvůrce Malifaux, Wyrd Miniatures, s názvem Puppet Wars. Informace k ní jsou bedlivě střežené, jisté ale je, že se bude týkat bojů podobných "mazlíčků", jako je model, nazývaný Executioner Puppet, níže.
 Executioner Puppet
  • Forge World odhalil novinky pro Astrální Spáry, odpadlickou kapitulu za Badabské války. Jsou to doplňky jako ramenní pláty či dveře do různých transportérů či tanků - vše se znaky kapituly. Více v sekci New Stuff.
  • Wargaming.cz přinesl další článek, který vám může pomoci v začátcích se sci-fi hrou Infinity - tentokrát s výstižným  názvem "Infinity - rady do začátku". Dále konečně začalo nahrávání přepsaných pravidel pro karetních hru Lord of the Rings: The Card Game. Jejich začátek můžete nalézt zde. Nahrávání bude pokračovat v druhé polovině aktuálního týdne.

Žádné komentáře:

Okomentovat