pondělí 13. června 2011

Týdenní shrnutí #24

Co přinesl 24. týden roku 2011?
  • Wyrd Miniatures zveřejnili novinky k Malifaux na červenec a srpen - najdete je, spolu s obrázky červencových modelů, v tomto vlákně fóra na jejich stránkách.
  • Na internetu kolují obrázky složených Sewers of Malifaux, jedné ze sad papírových terénů k Malifaux. Prohlédnout si je můžete v tomto vlákně na fóru WorldWorksGames. Při zběžném pohledu se jedná o opravdu zajímavou alternativu, jak mít rychle pěkný herní terén s minimem námahy.
 Papírový terén Sewers of Malifaux
  • Nové číslo magazínu Battlespace na červen/červenec je online - podívat na něj se můžete na jeho webu.
  • Warhammer Forge, sekce Forge Worldu, přináší další novinky pro trpaslíky Chaosu ze světa Warhammeru Fantasy Battles. A tentokrát se jedná o dvojici dalších bitevních strojů, samozřejmě spolu s osádkou. Více v sekci New Stuff na webu Forge World.
 Magma Cannon
  • Zvěsti k rozšíření Warhammeru Fantasy Battles - Storm of Magic - které se bude, jak už název dost jasně napovídá, věnovat magii, se šíří internetem. Shrnutí většiny z nich a diskuzi k nim najdete mimojiné v tomto vlákně na fóru Warseer (i s několika obrázky). Svět Warhammeru bude na herním stole zase o  něco divočejší... 
  • Na webu Wargaming.cz pokračovalo nahrávání přepsaných pravidel pro hru Lord of the Rings: The Card Game, nahrané části si můžete projít v tomto přehledu přepisu pravidel. Lze očekávat, že z kraje příštího týdne budou na webu kompletní.

Žádné komentáře:

Okomentovat