úterý 21. června 2011

Týdenní shrnutí #25

Co přinesl ve světě wargamingu 25. týden roku 2011?
  • Přestože o hře Warmachine příliš neinformujeme (což by se asi mělo změnit vzhledem k tomu, jakým fenoménem se tato hra od společnosti Privateer Press stává), tuhle zprávu rozhodně nelze vynechat. Připravuje se totiž startovní balení pro dva hráče, které krom pravidel či kostek bude obsahovat 17 plastových modelů k této hře včetně pěti warjacků. Vzhledem k tomu, že tato hra v poměru cena/model není úplně nejlevnější (zároveň však zas tolik modelů nepotřebujete), tak očekávaná cena 99 dolarů, tj. něco pod 1700 Kč, rozhodně není zlá a vyvolala spíše řadu nadšených reakcí mezi hráči.
 Nový starter pro dva hráče
  • Wyrd Games pokračují v odhalování obrázků papírových modelů terénů k Malifaux, tentokrát došlo na Streets of Malifaux - z prvních tří sad tak zbývají ještě Buildings of Malifaux. Více obrázků k tomuto terénu naleznete v tomto vlákně na fóru webu Wyrd Games.
 Jedna z ukázek papírových terénů Streets of Malifaux
  • Nové modely se objevily pro sci-fi hru Infinity. Tentokrát se sculptuři Corvus Beli vytáhli například s modelem níže. Červnové modely si můžete prohlédnout přímo na stránkách hry.
Skiávoros
  • Forge World vydal další novinky pro Warhammer 40.000 - konverzní díly pro těžké zbraně vesmírných mariňáků, stroj temných eldarů Reaper a obtisky pro Astrální Spáry. Všechny tyto novinky si můžete prohlédnout na webu FW v sekci New Stuff.
 Reaper temných eldarů

Žádné komentáře:

Okomentovat