úterý 23. srpna 2011

Týdenní shrnutí #34

Poslední shrnutí, které popisuje události 14 dnů, je tady, od příště najíždíme zase na normální režim týdenních aktualizací. Omlouvám se za pozdní datum publikace, včera mě zastihly problémy s připojením na internet. Co se tedy událo tentokrát?
  • Games Workshop vrátilo do prodeje armádu Sisters of Battle. Její nový codex vyjde v rámci časopisu White Dwarf a modely jsou pouze Direct Only. Více k této armádě najdete v její samostatné sekci na stránkách Games Workshop.
  • Na internet proklouzly další obrázky nových modelů pro Ogří království. Tentokrát došlo zejména na charaktery a nutno říct, že se vesměs povedly. No posuďte sami zde. Nová armáda této frakce tak bude mít opravdu slušné množství novinek - pokračuje trend přidávání velkých příšer a kouzelníku, uvidíme, jestli dojde i na nějakou pěchotu. Ačkoli v případě ogrů i pěchota byla vždy pořádně veliká :-)
Firebelly

Golgfag
  • Krom toho přibyla i řada Citadel Finecast novinek - zejména pro démony, ale i pro temné eldary.
  • Novinky přidal i Forge World - Contemptor Dreadnought dostal do své výzbroje nové zbraně a imperiálním silám přibyl nový stroj, Praetor Armoured Assault Launcher. Více v sekci New Stuff na webu Forge Worldu.
Praetor Armoured Assault Launcher
  • A novinky samozřejmě přišly i z Warhammer Forge. Tentokrát budou potěšeni příznivci skavenů, ke kterým patří oba nové modely, Exalted Vermin Lord a Brood Horror. Více v sekci New Stuff Forge Worldu.
Exalted Vermin Lord
  • Vyšlo nové číslo wargamingového magazínu Battlespace - prohlédnout si ho můžete na této adrese. Tentokrát se hlavním tématem stal japonský wargaming, který doplňují články o z oblasti miniatur, počítačových strategií, deskových či karetních her.
  • Vychází druhá edice fantasy wargamingové hry Kings of War od Mantic Games. V plnobarevné knize pravidel najdete mimojiné i armylisty pro všech pět armád od této společnosti, která nabízí zajímavou nízkorozpočtovou alternativu k Warhammeru Fantasy Battles. Více zde.
Obal druhé edice pravidel z dílny Alessia Cavatoreho
  • Papírové modulární terény od Terraclip pro Malifaux zažily fantastický start a celá první várka je nyní vyprodaná.
  • Blíží se vydání Tommorow's War, sci-fi pravidel od Ambush Alley Games - v tomto příspěvku si můžete prohlédnout některé ukázky z této knihy, která bude vydána ve spolupráci s nakladatelstvím Osprey.
  • Na Wargaming.cz tentokrát přibyl článek představující období Horovy Hereze z univerza Warhammeru 40.000, které v poslední době získává na velké popularitě. V tomto textu se tak dočtete, jaké jsou vaše možnosti, pokud se o tuhle významnou občanskou válku v Impériu zajímáte.

Žádné komentáře:

Okomentovat