středa 31. srpna 2011

Nejbližší měsíce Wargaming.cz

Jak už jsem psal několikrát na různých místech, Wargaming.cz má před sebou náročný rok. Naštěstí se zatím ukazuje, že časově to nebude tak hrozné (byť rozhodně ne ideální). To mi umožňuje začít zase trochu plánovat další vývoj. Ten se samozřejmě ponese v duchu hlavního cíle Wargaming.cz a tím je podpora wargamingu prostřednictvím všemožných článků.
A protože se v poslední době vynořila spousta velmi zajímavých her (zejména z oblasti příběhového zasazení, kterému se Wargaming.cz věnuje asi nejvíce), budou následující měsíce věnovány zejména jim. Dojde k rozšíření sekcí k Infinity a Warhammer Fantasy Battles - to z těch her, které jsou už na webu výrazněji zastoupeny. A doufejme, že dojde i na jiné kousky. Prostě svět wargamingu je opravdu široký a neleží jen v hrách od Games Workshop, ačkoli ty stále hrají prim v mnoha oblastech. Pokud tedy máte rádi herní světy, tak si určitě užijete spousty nových informací.
Na své si samozřejmě přijdou i fanoušci Warhammeru 40k, který je vlastně i základem webu. I k němu budou přibývat aktualizace, ale teď, s hlavními tématy velmi podrobně pokrytými, už to zdaleka nebude tak významná proporce z celkového počtu.
Pokud máte zájem o podrobnější plány toho, co vás na Wargaming.cz čeká, tak doporučuji sledovat Wargaming fórum, kde už brzy zveřejním program na následující tři měsíce. Co je už teď jasné, je fakt, že celé září bude v hledáčku sci-fi hra Infinity, která je u nás stále populárnější a populárnější.

P.S. Rád, krom pomoci v práci na obsahu, přijmu i jakékoli připomínky a názory týkající se jak webu samotného, tak jeho směřování. Stránky jsou tu především pro Vás, ačkoli je také tvořím pro svou radost (a bezplatně - proklik reklam rozhodně není tak vysoký, jak si mnozí možná myslí - na webu jsou spíš "pro okrasu", vydělaly za ty roky sotva na obnovení domény, rozhodně ne na hosting :-D ).

Žádné komentáře:

Okomentovat