pondělí 5. září 2011

Týdenní shrnutí #36

Co se událo minulý týden ve světě wargamingu?
  • Black Library vyrazilo do dalších ještě neprozkoumaných vod a představilo první Warhammer 40k gamebook - Hive of the Dead. Tahle 288stránková kniha za 13 liber bude pouze print-on-demand, takže takové otestování trhu. No uvidíme, jaký sklidí úspěch, nemuselo by to být nezajímavé, co myslíte?
Obal knihy
  • Řady Citadel Finecast doznaly dalšího rozšíření - a to jak pro Warhammer FB, tak Warhammer 40k. Z velké části to jsou převody starých kovových modelů do resinu, ale pro oba systémy se najdou i novinky, které dále rozšiřují řady modelů. A jsou mezi nimi opravdu nádherné kousky - jako třeba ten níže:
Dark Eldar Sslyth
  • Další novinky odhalil i Forge World - tentokrát z mého pohledu spíše zklamání (nejedná se o nic extrémně povedeného). Jeden nový charakter a několik konverzních dílů/zbraní (třeba naloďovací mariňácká výzbroj). Více jako tradičně v sekci New Stuff.
Mariňáci s naloďovací výzbrojí
  • Mantic Games představili obrovský balíček modelů a všeho potřebného pro jejich přicházející sci-fi hru Warpath. Cena není zrovna lidová - 150 liber, ale množství věcí, které se za ni dostanete, tento nedostatek možná přebije - přes 140 modelů! Více zde.
  • Wargaming.cz se opět věnoval fantastice - tentokrát byl představen oceňovaný komiks Kůstek.

Žádné komentáře:

Okomentovat