čtvrtek 29. září 2011

Měsíc non-GW her

Říjen byl v plánech Wargaming.cz vyhlášen za měsíc non-GW her. To znamená, že uživatelé dostanou pěknou dávku informací k herním systémům, které u nás nejsou zrovna příliš běžné. Bude finišovat nahrávání Infinity (viz Infinity Catch-up), dojde na oblíbený Malifaux, ale i spoustu her, které nyní nejsou na webu pokryté. Wargaming.cz se totiž tento podzimní měsíc bude snažit dostát svému jménu a přivést vám záplavu textů z celého spektra wargamingu. Na jaké hry dojde?

Infinity. Jak už bylo zmíněno výše, bude doufám pokračovat dohrávání překládaného obsahu k jednotkám, tak aby bylo na konci října hotovo. Je to ambiciózní plán, tak uvidíme, jak se ho podaří naplnit (část října navíc nebudu online).
Malifaux. Tahle hra má nové stránky, které přinášejí i spoustu fluffových informací - během října dojde na ty nejzásadnější.
Rackham hry. Starý dobrý Rackham nám přinesl opravdu inovativní přístup k wargamingu. Společnost bohužel skončila, tak jak skončila, ale to neznamená, že bychom se jí a jejímu propracovanému fluffu k hrám nemohli trochu věnovat. Určitě to bude příjemné osvěžení v záplavě angloamerických titulů.
Menší hry. Stejně jako jsou malé pivovary kořením českého pivního trhu (jak rád říká jeden velmi známý vlastním pivovaru), tak jsou malé herní společnosti kořením toho wargamingového. Podíváme se tedy, co nám nového i lehce staršího tyto společnosti nabízejí. Dojde na inovativní příběhová pozadí i na krátká představení samotných her. V seznamu budou hry celkem známé, ale i ty, o kterých pravděpodobně uslyšíte poprvé. Detaily prozrazovat nebudu, nechte se překvapit, na co vše se dostane.

Žádné komentáře:

Okomentovat