pondělí 26. září 2011

Týdenní shrnutí #39

Co dalšího přinesl první podzimní týden? Opět to bylo pár příjemných novinek pro nadcházející podzimní a zimní dlouhé večery s wargamingem.
  • Byl otevřen nový tuzemský obchod s Infinity - modely k této hře zde můžete koupit za opravdu slušné ceny a navíc zde najdete pořádný informační servis, pokud se chystáte s touto sci-fi hrou začít.
  • Forge World představil další nové mariňácké modely (nové varianty Dreadnoughtu třídy Contemptor a transportéru Rhino) a konečně odhalil, že první pravidlová kniha z Warhammer Forge, Tamurkhan: Throne of Chaos, bude poprvé k dostání na Games Day UK a samozřejmě brzy poté i z webových stránek Forge Worldu. Na stejném místě bude k mání i nový terén pro Warhammer 40.000 (Imperial Emplacement) a druhá edice knihy pravidel Imperial Armour. Vše si můžete prohlédnout v článku představujícím novinky na Games Day UK, který je umístěný na webu Forge Worldu.
Relic Contemptor
  • Pokud rádi čtete elektronické knihy, pak by vám možná nemělo uniknout souhrnné vydání prvního ročníku časopisu Hammer and Bolter od Black Library, které za 25 liber (to není zase tak málo) obsahuje 36 povídek, 1 román a řadu rozhovorů se spisovateli píšícími do světů Warhammeru FB a Warhammeru 40k.
Obal souhrnného vydání
  • Mantic Games na svém blogu odhalily další ukázku ke své připravované sci-fi hře Warpath, první z orčích vozítek. Posuďte sami.
Vozítko Raptor

Žádné komentáře:

Okomentovat