pondělí 19. září 2011

Týdenní shrnutí #38

Jaké jsou novinky uplynulého týdne? Ten byl tentokrát poněkud bohatší, než ten minulý, pojďme se na to tedy podívat:

  • Po úspěchu limitované edice Space Hulku představil v závěru minulého týdne Games Workhop novou hru založenou na podobném principu limitované edice - Dreadfleet, jakéhosi pokračovatele legendárního Man'o'War, neboli námořních bitev ve světě Warhammeru FB. Za 70 liber dostanete plnohodnotnou hru pro dva hráče (teoreticky až deset, pokud se podělí o kontrolu lodí) se vším potřebným od pravidel, herní podložky, terénu až po samotná plavidla. Kompletní dokumentaci obsahu naleznete na této stránce produktu na webu Games Workshop.
Ukázka modelů
Incarnate Elemental of Beasts
  • Forge World přidal i novinky k Warhammeru 40k - tentokrát pro vesmírné mariňáky (nová varianta Land Raideru) a pro temné eldary (nový stroj - viz níže). Oba modely naleznete v již zmiňovaném článku o Games Day.
Dark Eldar Tantalus
  • Wyrd Miniatures konečně zapracovali na stránkách pro Malifaux a představili jejich novou verzi. Prohlédnout si ji můžete zde. Rozhodně se jedná o krok dopředu - který je navíc pěkně stylový...
  • Mantic Games představili nové obrázky ke sci-fi hře Warpath, o které jsme už několikrát informovali. Tentokrát se na webu společnosti objevily fotky trpasličích vojáků s těžkými zbraněmi a nějaké koncepty strojů. Jak se vám líbí? Dle mého názoru jsou náčrtky strojů (výsledek ještě znám není) povedené, což se nedá tak docela říct o pěšácích.
Zmiňovaná trpasličí jednotka - vypadá trochu podivně, ale třeba se právě vám líbí
  • Corvus Belli představili další novinky pro svou sci-fi hru Infinity - nalézt je můžete na webu hry.
Sphinx
  • Pokud vás zajímá tvorba miniatur, tak se krom spoustu jiného materiálu všude po internetu, určitě vyplatí občas sledovat web společnosti Warlord Games, jejíž sculptor tímto článkem zahájil nepravidelný seriál právě o této činnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat