pondělí 7. listopadu 2011

Týdenní shrnutí #45

45. týden roku 2011 je za námi, za okny je podzim a přichází nejlepší čas na to zalézt dovnitř a hrát wargaming. Co nového tedy můžete zkusit nebo se na to těšit?

  • Forge World ukázal nové Warhammer 40k modely - novou třídu Rhina a několik upgradů na něj či Razorback - více jako tradičně v sekci New Stuff na Forge Worldu.
MkIC Deimos Rhino
  • Pokud máte rádi historický wargaming, tak se rozhodně vyplatí sledovat stále stoupající hvězdu společnosti Warlord Games, která už vydala několik knih pravidel a připravuje další. Její hlavní devízou jsou ale rozsáhlé řady miniatur (přičemž e-shop nabízí i výrobky řady dalších firem) od starověku po druhou světovou válku. Aktuální novinkou jsou miniatury k Zulské válce. Více v tomto oznámení.
  • Web Wargaming.cz splnil jeden velký slib a zkompletoval překlady jednotek ke sci-fi hře Infinity. Ke všem 212 textům k jednotkám se nyní dostanete přes veřejnou sekci hry. Byl to skutečně náročný úkol a vázal mnoho zdrojů po několik měsíců. Takže radost z jeho dokončení je více než veliká!

Žádné komentáře:

Okomentovat