pondělí 14. listopadu 2011

Týdenní shrnutí #46

Co nového se objevilo v uplynulém týdnu?
  • Games Workshop představil další nové kusy do své nabídky potřeb pro modeláře - celou sbírku novinek si můžete prohlédnout zde v Advance Orders.
  • Black Library představilo svůj nový web, který je lehce vylepšenou verzí toho minulého. Co je však mnohem zajímavější, jsou rozsáhlé balíčky elektronických/audio knih, které si nyní můžete koupit jako speciální vánoční nabídku na webu. Největší - kompletní série Horova Hereze - vyjde na více než 370 euro! No není moc divu, když obsahuje 17 románů, 4 audio dramata a 7 audio knih...
  • Warhammer Forge ukázalo další nový model pro trpaslíky Chaosu, pána legií Azgorhu, jménem Drazhoath the Ashen, na jeho jízdním býkovi. Více zde. Velmi pěkný model, nutno přiznat, že se Forge World v rámci své sekce pro WFB opravdu poctivě činí.
Detail velitele trpaslíků Chaosu

A takřka celý model
  • Wargaming.cz se v obsahu pro registrované věnuje právě Warhammeru Fantasy Battles - pokud se chce o tomto herní světě dozvědět více (nebo i o jiných herních světech), určitě se na webu zaregistrujte, otevře se vám bohatá zásobárna obsahu na dlouhé večery blížící se zimy.

Žádné komentáře:

Okomentovat