pondělí 16. ledna 2012

Wargamingové novinky týden 3/2012

Vítejte u dalšího týdenního shrnutí novinek ze světa wargamingu. Rok 2012 se nám slibně rozjíždí, tak se pojďme podívat, co si pro nás připravil jeho třetí týden.
  • Hned zpočátku na scénu mohutně vstoupila upíří hrabata ze hry Warhammer Fantasy Battles. Games Workshop tentokrát na scénu přinesl celou řádku nových modelů a několik starších znovu vydaných v řadě Citadel Finecast. Novinky rozhodně stojí za to a jistě přilákají mnoho nových potenciálních vládců nemrtvých. Více v Advance Orders WFB na webu Games Workshop. Zajímavé může být i toto video, ve kterém jsou novinky pěkně zblízka představeny.
Wight King

Hexwraiths
  • Forge World do sekce New Stuff přidal dvojici již dříve alespoň lehce odhalených boxů modelů - podivné Fimir Warriors a skavení Wolf Rats. Takže další monstra na bojiště Warhammeru Fantasy Battles!
Jeden z Fimir Warriorů

Wolf Rats
  • Spartan Games představily nová mobilní letiště pro svou i u nás populární hru Dystopian Wars, která vyjdou jako únorová novinka. Více v tomto příspěvku.
Novinky pro Japonce a Američany
Kirai Avatar
  • A Dystopian Wars se věnuje v sekci pro registrované i Wargaming.cz. Už teď si na webu můžete přečíst několik textů k pozadí této hry a brzy se můžete těšit na další.

Žádné komentáře:

Okomentovat