pondělí 23. ledna 2012

Wargamingové novinky týden 4/2012

Ani čtvrtý týden roku 2012 nebyl na wargamingové novinky chudým a zrodilo se jich hned několik velmi zajímavých. Více už na následujících řádcích.
  • Forge World rozšířil řady trpaslíků Chaosu ze světa Warhammeru Fantasy Battles o trojici modelů Daemonsmithů. Opět další povedené modely, které rozšiřují herní možnosti. A co o těchto trpaslicích říká fluff? Krutá a zlá rasa trpaslíků Chaosu, kteří o sobě mluví jako o Davi Zharr, už před dávnou dobou zatratila pradávné trpasličí bohy, které kdysi vzývala, a zcela se oddala Hashutovi, Otci temnoty. V nynější době už dávno nectí staré cesty šlechetného a čestného národa a místo toho nadevše jiné uctívají sílu a moc, pohlížejí na ostatní živoucí tvory jako na otroky, kteří mají být použiti a udřeni v jejich brutální kovářských citadelách, které dominují Planině Zharru. Více informací jako tradičně v sekci New Stuff na webu Forge Worldu.
Jeden z Daemonsmithů
  • Games Workshop představil novou podobu svého blogu "What's new today". Měli byste tak na něm najít víc zajímavých věcí nejen z hobby sekce, ale i z novinek Black Library a Forge Worldu. A to zdá se hned několikrát denně. Adresa blogu zůstává stejná.
  • Vyšlo nové číslo internetového magazínu The Ancible, ve kterém si můžete přečíst třeba o Uncharted Seas (fantasy varianta u nás mnohem známějších Dystopian Wars), ale i něco o Tannhäuseru od Fantasy Flight Games či Malifaux Twisting Fates. Časopis si stáhnete na jeho webu.
  • Novinky ke sci-fi Warpath přinesly Mantic Games, když odhalily další novou jednotku pro Forgefathers, jejich vesmírné trpaslíky. Více na jejich blogu.
  • Web Wargaming.cz pokračoval v rozšiřování obsahu k Dystopian Wars a také publikoval další veřejný článek prezentující pozadí Warhammeru 40k, tentokrát krátce představují loajální legie vesmírných mariňáků.

Žádné komentáře:

Okomentovat