pondělí 13. února 2012

Wargamingové novinky týden 6/2012

Šestý týden roku 2012 je za námi a opět nešetřil s novinkami pro příznivce wargamingu a jeho všemožných podob. Podívejme se na ně:

  • Forge World odhalil další novinky pro Warhammer 40.000 a jásat mohou opět hráči vesmírných mariňáků, ke kterým míří obě modelové novinky - Space Marine Vehicle Crew a MkIIb Land Raider Door Sets. Zejména osádka pro tanky vypadá hodně exkluzivně. Více jako už tradičně v Sekci New Stuff.
Mariňáci k tanku
  • Nedávno společností Games Workshop oficiálně posvěcený fanouškovský animovaný film ze světa Warhammeru 40.000 The Lord Inquisitor nabírá na obrátkách. Krom nových dobrovolníků už oficiálně oznámil i autora příběhu, kterým nebude nikdy jiný než Aaron Dembski-Bowden, který už má za sebou několik knih pro Black Library. Máme se tedy na co těšit!
  • Novinek se dočkali i hráči Warhammeru Fantasy Battles - do Advance Orders na webu Games Workshop přibyl Vampire Counts Battalion a už dříve odhalený terén, věž Deathknell Tower.
Deathknell Tower
Reverend Custodiers

Flower Knight
  • Privateer Press (tvůrce i u nás populární hry Warmachine) v novém roce s novinkami rozhodně nešetří a tentokrát se rozhodl představit čtveřici boxů s plastovými modely pro další ze svých her, Hordes. V každém z nich naleznete čtyři až šest krásných plastových modelů, pravidla pro rychlou hru a karty se statistikami k odpovídajícím jednotkám. Více na webu Privateer Press. Cena 50 dolarů.
Jeden ze čtveřice boxů

Další ze čtveřice boxů
  • Novinky na březen pro svou oblíbenou hru Malifaux odhalily Wyrd Miniatures v tomto vlákně na svém komunitním fóru. Klasická směsice modelů a podstavců (podstavce jsou tentokrát zaměřeny "pirátsky") opět přináší na vaše bojiště originální miniatury. Ostatně stačí se podívat na obrázek níže - není moc her, ve kterých byste narazili na něco podobného.
Jeden z nových modelů pro březen
  • Wargaming.cz tentokrát v sekci pro registrované těšil hráče Warhammeru 40.000 a zejména pak Malifaux (představení hry na Wargaming.cz), když ve spolupráci s několika překladateli přinesl řadu textů k pozadí tohoto zajímavého a originálního světa. Druhé jmenované hře pak budou věnovány i následující týdny, společně s dokončením fluffu hry Dystopian Wars.

Žádné komentáře:

Okomentovat