pondělí 20. února 2012

Wargamingové novinky týden 7/2012

Další týden za námi a s ním i příval wargamingových novinek. Podívejme se na ně:
  • Forge World, potažmo Warhammer Forge, odhalil další z řady monster pro své chystané rozšíření hry Warhammer Fantasy Battles pojmenované výmluvně Monstrous Arcanum. Je jím bazilišek, model, který by v takovémto rozšíření rozhodně nemohl chybět. Více o něm v sekci New Stuff na webu Forge World.
Bazilišek
  • Wyrd Miniatures ukázaly další novinky - tentokrát už na měsíc duben. A opět se povedly! Některé z modelů jsou vpravdě epické kusy. Ostatně podívejte se sami v tomto vlákně na fóru Wyrd Miniatures.
Jedna z dubnových novinek
  • Mantic Games odhalily část svého tajemného Projektu Pandora. Dle očekávání půjde o deskovku ve stylu Dwarf King's Hold nicméně umístěnou ve sci-fi vesmíru hry Warpath. Bojovat se bude uvnitř lodi Korporace. Jejich protivníkem pak bude dlouho utajovaná 8. rasa, kterou Mantic Games odtajnily v druhé polovině týdne. No a jsou to vesmírní skaveni (více o nich v tomto příspěvku na Mantic blogu).  Frakce, po které se dlouho ptali četní fanoušci Warhammeru 40k. Modely vypadají hodně dobře - rozhodně lépe, než vojáci Korporace, ale u mě opět tak trochu zklamání z nedostatku originality na straně Mantic Games a pokračování v kopírování Games Workshop. Více o Projektu Pandora v Advance Orders v e-shopu Mantic Games.
Obal hry


Jeden z vesmírných krysáků
  • A je to tady! Dlouho očekávané modely pro frakci Francouzů ze steampunkové hry Dystopian Wars od Spartan Games jsou odhaleny a rozhodně stojí za to. Více v tomto příspěvku na blogu Spartan Games.
Jedna z francouzských bitevních lodí (které disponují technologiemi umožňujícími jim vznést se nad hladinu)
  • Wargaming.cz v uplynulém týdnu přinesl nové texty k Warhammeru 40.000 a Dystopian Wars. Najdete je v sekci pro registrované.
  • A na závěr výzva - chtěli byste psát na Trace Rumours? Rád bych totiž prostor na Trace Rumours nabídl i dalším z vás, kteří by chtěli psát o wargamingu. Místa je dostatek a jedinou podmínkou je napsat text, který má hlavu a patu a je česky. Jinak můžete referovat o svých malířských projektech, odehraných bitvách či přemítat o nesmrtelnosti chrousta (pardon, wargamingu). Už existuje dohoda s Katcherem (a další je na spadnutí s VZV), takže rozhodně sami nebudete! Stejně tak se ani nemusíte bát o nedostatek čtenářů, protože návštěvnost Trace Rumours je tradičně velmi slušná. Pokud máte zájem, napište soukromou zprávu na nick Cial na fóru Wargaming.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat