pondělí 5. března 2012

Wargamingové novinky týden 9/2012

Rok 2012 se nachýlil do března, ale záplava novinek ze světa wargamingu rozhodně neustává. Co přinesl letošní 9. týden?
  • Warhammer Forge představilo další dvojici modelových novinek pro Warhammer Fantasy Battles. Jde o Skin Wolves a Arcane Frogs. Zdá se, že nedostatkem netvorů pro tuhle hru rozhodně v budoucnu trpět nebudeme. Více viz sekce New Stuff na webu Forge Worldu.
Jeden ze tří modelů Skin Wolves - rozhodně lepší z dvojice novinek

Arcane Frogs
  • Games Workshop na nejbližší dobu zřejmě chystá přepracování svých sad barev na modely. Těšit se zřejmě můžeme na výraznější novinky. Ale nechme se ještě překvapit, jak to doopravdy bude, až Games  Workshop tuto případnou změnu oficiálně odprezentuje.
Možný obrázek nových barev (pokud je pravý)
  • Pokud se zajímáte o celkem žhavou novinku, sci-fi hru Warpath od Mantic Games, která má časem ambice konkurovat Warhammeru 40.000, tak vás jistě zaujme následující zhodnocení celé hry. A autor to bere hodně zeširoka, včetně modelové řady a podobně, takže by vám po přečtení nic zásadního nemělo uniknout.

  • A žhavými novinkami k Warpath nás Mantic Games každý den zásobují i na svém blogu. Během minulého týdne k těm nejzajímavějším patřil artwork krysáckého hrdiny jménem Night Spawn (viz níže).
Night Spawn
  • A u Warpath zůstaneme i další novinkou. Blíží se totiž vydání třetí armády pro tuto hru, takže pokud se vám "The Corporation" líbí, tak už 26. března bude tato novinka k mání. Více viz e-shop Mantic Games.
Voják Korporace
  • Na Wargaming.cz teď probíhá poněkud klidnější období, a tak došlo jen na aktualizaci pro Warhammer 40.000 v sekci pro registrované. Těšte se ale za dva týdny, kdy zase přijde větší frekvence novinek.
  • Příští týdenní shrnutí se na Trace Rumours objeví možná až za dva týdny! Což znamená dvojnásobnou porci novinek.

Žádné komentáře:

Okomentovat