čtvrtek 13. února 2014

Nákup z Yoymart.com

Inspirován odkazem na Wargaming fóru a vydáním pravidel pro malé bitvy ve Warhammeru 40.000, Kill Team, rozhodl jsem si pořídit pro svůj tým útočných mariňáků (žádné jiné modely doma nemám :D ) pořádného velitele a to ve velmi výhodném čínském obchodu Yoymart.com.

Volba padla na Tybera Redwake z kapituly Carcharodonů. Model je to sice v terminátorské zbroji (což je proti pravidlům Kill Teamu), ale budu ho hrát jako klasického mariňáckého velitele v normální silové zbroji.

Pro jistotu jsem si po internetu ověřil, že opravdu něco přichází a objednal si tenhle jediný model.

Pak jsem čekal a čekal, až po třech a půl týdnech konečně dorazil balíček (model ale neměli původně přímo na skladě, takže dodávka to byla relativně slušně rychlá):


V něm byl mohutně zabalený do ochranné látky schovaný můj objednaný model. Kvalita je poctivá - malinko ohnuté jsou drápy silových spárů, ale jinak je model bez problémů. Jen bude potřebovat odřezat plastové tyčinky a malinko vše začistit.


Celková zkušenost tedy výborná a časem budu určitě uvažovat o něčem dalším - pravděpodobně si udělám malý Kill Team z modelů legií, které teď vycházejí.

P.S. Pokud si chcete něco také kupovat, nezapomeňte na to, že při větším nákupu vám hrozí doplatek cla a DPH. Poštovné je z tohoto e-shopu ale zdarma, tak své objednávky raději rozdělte. A pokud vyloženě nespěcháte, vždy počkejte, než vám dojde předchozí zásilka. Člověk přeci jenom nikdy neví...

Žádné komentáře:

Okomentovat