středa 19. února 2014

Visions of Heresy a další...

Black Library nás jako vždy neustále zásobuje kvalitními tituly a asi ta největší píle je věnována zřejmě hlavnímu tahounu společnosti, Horovu Kacířství. Nedávno jsme se mohli dočkat vydání Visions of Heresy, obsahující všechny předchozí Vize (Visions of war, visions of darkness, of treachery and death).

Dále tu pak máme zběratelské vydání starší knihy Legion, zabývající se jako první tajemnou Alfa legií. Co ji vedlo přidat se na stranu Hora Vojevůdce, učinili tak z vlastní vůle či tajně zůstali věrni Císaři? Nebo již nejsou na ničí straně? Na takovéto otázky samozřejmě dostanete odpovědi uvnitř.

Román Jizvy (Scars) nás znova zavede mezi řady Býlích Jizev, kteří po úspěšném zakončení ničivého tažení proti orčí říši v systému Chondax, obrátili svůj zrak k nebesům a k válce, která se tam odehrává. Zmatené Jizvy održí zprávy od primarchy Russe i tajemné Alfa legie. Na čí stranu se přidat?

Mortarions Heart nás zavede mezi Rytíře Titanu, kapitulu Šedých Rytířů, kteří se v bitvě o Kornovin musí postavit samotnému démonickému primarchovy Mortarionovi. Kdo mu zastoupí cestu? A jaký bude osud Kaldora Draiga?


Toto je svědectví o konci jedné éry a počátku něčeho mnohem temnějšího, jak se Kacířství i nadále vyvíjí.





Žádné komentáře:

Okomentovat