sobota 2. října 2010

Trace Rumours, Wargaming.cz a další

Myslím, že už se mi podařilo najít budoucí místo pro Trace Rumours. Tenhle blog bude rozhodně žít dál - už jsem si na něj příliš zvykl, než abych jej prostě zrušil. Nicméně už není v mých časových možnostech opět najet na (takřka) každodenní aktualizace. Na to bych se rád víc věnoval přímo Wargaming.cz a jiným věcem. Znovu opakuji výzvu, že pokud by se našel někdo ochotný ke spolupráci na Trace Rumours, budu rád, když se mi ozve a určitě se nějak domluvíme.
Co se tedy týče budoucnosti, na Trace Rumours se budou objevovat shrnutí aktuálních novinek nebo i nějaké podrobnější texty o aktualitách, pokud budou mít větší důležitost. Dále pak delší texty o vývoji Wargaming.cz, které budou přístupné nejen registrovaným čtenářům (nějaké informace zveřejňuji dále třeba na fóru) - tak jak jste zvyklí z kategorie "NOVÝ WEB". A pak samozřejmě další věci, podle toho jak na ně dojde. Rozhodně tedy bude co číst.
Jinak, pokud jste si ještě nevšimli, i Trace Rumours je provázán s twitterovým (potažmo facebookovým) účtem Wargaming.cz, který slouží ke krátkým oznámením a všemožným zprávám. Spolu s Trace Rumours tak vzniká silná komunikační podpora pro nový web. Komentovat a sledovat novinky tak nebylo nikdy jednodušší :-D

Žádné komentáře:

Okomentovat