pondělí 11. října 2010

Týdenní shrnutí #40

Vítejte u prvního dílu týdenních shrnutí - číslovka je tam sice 40, ale to značí týden, který je, doufám, právě čtyřicátý... Co je tedy nového?

  • V Advance Orders už jsou první temní eldaři. Nové modely konečně vypadají k světu (a mnohem reálněji - byť jen v měřítkách reálnosti Warhammeru 40.000, samozřejmě), tak se snad podobně vydaří i pravidla, aby se temní eldaři konečně začali víc hrát.
Archon temných eldarů
  • Blíží se nám 29. listopad, což je den vydání prvního snímku z prostředí Warhammeru 40.000 - Ultramarines the Movie. Novinky jsou shrnuty v tomto článku zde na blogu. Úvod do děje je pro změnu v mém překladu v následujícím článku. Jinak oficiální stránky se spoustou dalších podrobností jsou zde.
  • Black Library brzy zahájí prodej e-knih ze světů WFB a W40k. V rámci promo akce uvolňuje zdarma po čtyři týdny každý pátek jednu knihu. První je First & Only - stáhnout si ji můžete na webu Black Library v sekci Digital. Jen je ve formátu pro čtečky, takže buď nějakou máte nebo bude na čtení asi třeba nějaký speciální software (a možná ne, přiznávám, že jsem to nezkoušel).
  • Na Wargaming.cz se konečně objevila historická sekce Via Historia. Věřím, že některé z vás zaujme, protože historie má jako téma hodně společného s wargamingem. Navíc se celý web zabývá tématy, které nejsou u nás zrovna moc známé, což je jistě velká devíza. A je se i na co těšit, pro Via Historia mám připraveno ještě pár článků, které se objeví někdy ke konci týdne.

Žádné komentáře:

Okomentovat