čtvrtek 28. října 2010

Wargaming.cz: Týdny WFB

Na Wargaming.cz teď jede cosi, co by se dalo nazvat týdny Warhammer Fantasy Battles. Prostě konečně ve větší míře došlo i na tuto hru a krom článku na úvodní straně je nahráván také kompletní "Rychlý průvodce Starým světem", který uvádí nováčky do světa této fantasy wargamingové hry. Vzhledem k tomu, že WFB si rozsahem svých informací na stránkách asi jen tak nevydobude rovnocennou pozici s Warhammerem 40.000, poskytuje Rychlý průvodce důležitou základní linku, ze které pak mohou vycházet detailnější články.
A právě podrobnější články bude to další, co se v následujících dnech a týdnech na Wargaming.cz objeví. Krom toho se můžete těšit na opravenou verzi překladů ke kampani Koruna Nemesis a pár dalších specialit. No a možná i nějaký ten další článek na úvodní stranu tomuto tématu se věnující. Nechte se překvapit, všechno ještě hotovo není, takže se můžou objevit překvapení i pro mě samotného ;-)

P.S. A pokud jste si nevšimli, tohle je nová rubrika tady na Trace Rumours věnující se Wargaming.cz. Uznal jsem na čase, že je třeba nahradit tu starou s názvem "nový web", protože už nám Wargaming.cz poněkud povyrostl a pomalu se začíná i ladit jeho chod...

Žádné komentáře:

Okomentovat