pondělí 9. ledna 2012

Wargamingové novinky týden 2/12

Po třítýdenní pauze opět přichází tradiční shrnutí novinek za uplynulé dny. Díky volnu se jich nahromadilo opravdu hodně, takže dnešní díl bude rozhodně stát za to. Mimochodem, ti pozornější si jistě všimli změny názvu článku - a to proběhlé z důvodu vyšší vypovídající hodnoty.
Macharius Omega
  • A na začátku roku naopak přidal dvě nové upoutávky na mariňácké modely, kterých bychom se v průběhu roku měli dočkat.
Ukázka číslo jedna

Ukázka číslo dva
  • Rozluštění se dočkala i skládačka představující nový model pro WFB od Warhammer Forge. Byl jím očekávaný Fimir - jeden z trojice válečníků této rasy, kteří vyjdou v prvním čtvrtletí tohoto roku a jejichž pravidla se objeví v rozšíření Monstrous Arcana.
Fimir
  • Zázraky se zřejmě dějí i u Games Workshop. Poté co firma potopila hrozbami žalobou o vlastnická práva několik fanouškovských filmů, dala i jednomu zelenou. Že by změna v politice GW? Lze jen doufat, nicméně i pokud by to znamenalo jen dokončení filmu "The Lord Inquisitor", tak by to rozhodně stálo za to. No podívejte se v traileru níže:
Tokusetsu Butai
Křižník třídy Bretagne
  • Mantic Games odhalily další novinky k nové frakci pro svou sci-fi hru Warpath - ke Corporation. První modely a boxy už se objevily v e-shopu, takže už teď si můžete udělat představu o tom, zda se vám budou líbit či ne.
Jeden z vojáků Korporace

2 komentáře:

  1. Ten voják korporace vypada áž moc jako gardista, to zakončení tý pušky například.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, tak určitě - Mantis Games rozhodně neplánují, že by většina modelů skončila v hrách Warpath, ale zejména jako náhrada modelů od GW (viz ostatní fantasy a sci-fi modelové řady)...

    OdpovědětVymazat