pondělí 10. srpna 2009

NOVÝ WEB: Jede se dál

Jak to vypadá s novou verzí webu? Tuhle otázku si jistě pokládají mnozí z vás...
Pravdou je, že v posledních týdnech jsem mnoho nepokročil - jednoduše nebyl čas. To se ale v srpnu mění a já se znovu vrhám na revizi starých článků. Oprava Archivu W40K webu je prakticky hotová - chybí jen několik málo článků - a já už se trochu vrhnul i na obsah Wargames Worldu. Zde se ukazuje, že rychlost opravy novějších příspěvků bude opravdu mnohem vyšší, protože chyb je zde mnohem méně, a tak se nemusí opravovat třeba pět výrazů v jedné větě, což samozřejmě notně zdržuje.
A abych přihodil nějaká další čísla, tak k dnešnímu dni je v revidovaných článcích opraveno přesně 11 162 chyb. To je úctyhodné, co? Velkými přispěvovately byly články o jednotlivých legiích (loajálních i zrádcovských) a zejména čásová osa Warhammeru 40.000, která stále ještě není opravena celá, ale už teď nasbírala 1085 zásahů :)

P.S. A kdy to bude hotové? Těžko říct, je toho opravdu hodně. Pokud se mi podaří držet časového harmonogramu, tak bych měl do konce srpna zrevidovat i Wargames World. No a poté už zbývají jen věci na UPW...

Žádné komentáře:

Okomentovat